Verzenden & retourneren

Verzenden & Retourneren

 

verzenden

Het verzenden bij HYKS webshop gaat als volgt. hebben wij uw bestelling voor 15.00 binnen dan wordt het de zelfde dag nog verstuurd, als het product op voorraad is. Is uw bestelling boven de 50 euro is de verzending gratis, daar onder bedragen de verzendkosten 6.95 euro.

retourneren

Bij HYKS webshop kunt u doormiddel van het retour formulier uw aankoop binnen 14 dagen na aankoop retour sturen, belangrijk is wel dat we niet op een dag kijken want uw tevredenheid staat bovenaan. Wel is het belangrijk om te weten dat bepaalde hygiënische producten buiten het retour beleid vallen. Denk hierbij aan oorbellen, piercings enzovoort. Dit om logische redenen.

zorg ervoor dat u uw pakket voldoende frankeert en dan ontvangt u uiterst 14 dagen na ontvangst van uw product uw aankoop bedrag terug, ervan uit gaande dat uw product voldoet aan de volgende retour voorwaarden.

  • Goed ingepakt en veilig verstuurd.
  • Onbeschadigd verpakt en aangekomen.
  • Het retour formulier is ingevuld en inbegrepen.

Let op: voor de retour kosten van uw product staat uw zelf behalve als anders is besproken met de klantenservice.

Klantenservice

Heeft u verder vragen over uw order, verzending of retour zending aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Telefonische te bereiken op 06-39185188 alleen op werkdagen tussen 09.00-17.00 en via Whatsapp tussen 09.00-21.00 op 06-39185188.

Met vriendelijke goet,

HYKS team